Alastrué Psicòlegs

  • ALASTRUÉ PSICÒLEGS
  • Barcelona 77, 1r B
  • MANRESA (Barcelona)
  • M. info@alastruepsicolegs.com
  • T. 93 875 05 53
  • F. 93 875 05 53
Comparteix la nostra web

Quadre professional

Ens mou l’esperit de treball en equip! Tots els nostres professionals actuem de forma coordinada per així poder fer el millor plantejament sobre els casos que atenem en el nostre centre.

↓ Equip

Cristian Lorente Suñé

Osteopata i Fisioterapeuta cristian@alastruepsicolegs.com

Diplomat en Fisioteràpia per la Fundació Universitària del Bages (UAB). Postgraduat en Osteopatia per la Universitat de Blanquerna (Ramon Llull). Postgraduat en Fisioteràpia Pediàtrica per la Universitat Internacional de Catalunya. Postgraduat en Tècniques Especifiques de Fisioteràpia per la Universitat de Blanquerna (Ramon Llull). Tècnic superior de Riscos Laborals amb l’especialitat d’Ergonomia.

La trajectòria laboral d’en Cristian ha passat per diverses empreses hospitalàries, centres privats i mútues tant en assessorament com assistencial a més de formació en diferents matèries.

Carme Serra Gras

Psicòloga carme@alastruepsicolegs.com

Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona (UB). Màster Interdisciplinari en Estudi i Investigació sobre Violència per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Cursos d’Actualització en Trastorns d’Ansietat i Trastorns Afectius per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

La Carme desenvolupa la seva tasca com a psicòloga 1996 i ha treballat tant en entitats públiques com socials (Ajuntaments, associacions/ONG) fent intervencions psicològiques individuals i de grup alhora que formació de professionals. Forma part de l’equip del centre, des de l’any 2005, en l’àmbit d’intervenció psicològica en adults.

Núria Montagut Colomer

Logopeda nuria@alastruepsicolegs.com

Diplomada en Logopèdia per la UAB. Postgrau en Intervenció Logopèdica en el Dany Cerebral per la Universitat Ramón Llull. Mòduls del Màster en Neurologopèdia per a l’Escola de Patologia del Llenguatge. Cursos d’especialització i actualització en trastorns de l’aprenentatge i logopèdia infantil.

La Núria desenvolupa la seva tasca professional com a logopeda de l’Hospital Clínic de Barcelona i en el nostre centre des de l’any 2002. Al llarg de la seva trajectòria professional ha assistit a diversos congressos i jornades presentant pósters i comunicacions lliures. Ha publicat algun estudi a la revista de neurologia i ha impartit ponències sobre diferents temes relacionats amb la logopèdia.

Pere Alastrué i Pozo

Psicòleg pere@alastruepsicolegs.com

Llicenciat en Psicologia per la UAB. Màster en Psicologia de l’Esport per la UAB. Cursos del Màster en Psicopatologia Infanto-Juvenil per la UAB.

En Pere ha desenvolupat la seva trajectòria com a psicòleg des de l’any 2001 en el seu centre, compaginant aquesta tasca amb col·laboracions en diferents entitats i estaments (Escoles, Ajuntaments, Associacions, Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, Diputació de Barcelona). Habitualment assessora, forma i desenvolupa projectes en relació amb la psicologia infantil i de l’esport.

Montse Escolà Gasulla

Psicòloga montse@alastruepsicolegs.com

Llicenciada en psicologia per la UAB. Màster en psicopatologia clínica infanto-juvenil per la UAB.

La Montse està treballant amb nosaltres des del 2008 aportant el seu bagatge acumulat durant la seva formació en l’àmbit clínic en Centres de Salut Mental Infanto-Juvenil. Ha participat en estudis sobre detecció precoç de trastorns en la infància. Ha rebut formació específica en trastorns de l’espectre autista mitjançant cursos d’avaluació i intervenció, així com, coordinant i desenvolupant projectes relacionats amb aquest camp.

Ariadna Caberol Sallés

Logopeda ariadna@alastruepsicolegs.com

Diplomada en Logopèdia per la Fundació Universitària del Bages (UAB). CFGS Interpretació de la Llengua de Signes; CEIR – Villarroel. Màster Neurologopèdia de  l’Escola de Patologia del Llenguatge de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.  Cursos d’especialització i actualització en trastorns de l’aprenentatge,  logopèdia infantil i trastorns de l’espectre autista.

L’Ariadna Caberol  ha treballat al servei de logopèdia ambulatòria de la FUB al Centre Hospitalari de Manresa i ens acompanya al nostre centre des del 2011. Desenvolupa  tasques de diagnòstic i  intervenció.

Clara Barca i Coll

Psicòloga clara@alastruepsicolegs.com

Llicenciada en Psicologia (UAB), Postgrau en Psicopatologia Clínica i de la Salut (UB) i Curs d’Especialització en Conflictes Familiars i Personals (UOC). Actualment, cursa el Grau d’Educació Infantil (UNIR).

La Clara treballa amb nosaltres des de l’any 2011. Ha desenvolupat la seva trajectòria com a psicòloga clínica d’infants i adolescents, compaginant-la amb l’atenció psicopedagògica d’infants a un centre educatiu.

* Fes clic sobre cada membre per veure el seu currículum.
↓ Col·laboradors